75 Ball bingo nieuwe variant bij Bingocams

Bingocams biedt geweldige leuke spellen aan op het gebied van online bingo en ook hier worden er steeds nieuwe varianten toegevoegd. Een van de nieuwste online bingo spellen op dit moment is het 75 Ball bingo. De eerste reacties van de spelers zijn in elk geval al enorm positief te noemen en iedereen kan nu kennismaken met de nieuwste bingovariant. Het nieuwe spel wordt in twee verschillende bingokamers aangeboden, waarbij de spelregels net even van elkaar verschillen. Volg de uitleg en ga daarna naar Bingocams om het nieuwe bingospel meteen te spelen.

Lijnvariant

In de bingokamer Soho van Bingocams zal er bij de lijnvariant van 75 Ball bingo steeds om vijf lijnen worden gespeeld. De eerste lijn kan bijvoorbeeld dan verticaal, diagonaal of horizontaal worden gewonnen. Voor de lijnen twee tot en met vier geldt dat deze lijnen uitsluitend horizontaal kunnen worden gewonnen. Daarna kan er natuurlijk om een volle kaart bingo worden gespeeld. In de bingokamer Soho worden bij dit spel in totaal vijf prijzen beschikbaar gesteld.

Patroonvariant

In de bingokamer Manhattan is het bij 75 Ball bingo de bedoeling om na de eerste horizontale, verticale of diagonale lijn een patroon te krijgen op de kaart. Het patroon zal dan hetzelfde moeten zijn als de afbeelding in de bingo applicatie laat zien. Natuurlijk kan er ook een room jackpot worden gewonnen en is er in meerdere bingokamers een progressieve jackpot beschikbaar. Maak maar eens kennis met het flitsende nieuwe spel in de bingorooms van Bingocams.

reclame