Bingocams sinds kort tijdelijk alleen in het Engels beschikbaar

De website Bingocams is sinds een paar weken alleen nog maar in een Engelse versie beschikbaar, maar dat geldt niet voor de helpdesk, bingokamers, nieuwsbrieven en chat hosts. Deze zaken zijn namelijk nog wel in het Nederlands beschikbaar op de website van Bingocams. Spelers zullen dan ook weinig hinder ondervinden van de Engelse informatie op de website. Bovendien kunnen de spelers van online bingo ook gewoon in het Nederlands de acties, promoties en bonussen blijven ontvangen.

Licenties online bingo aanbieders

De reden dat de online bingo website Bingocams is overgestapt naar een Engelse versie komt voort uit de reden dat er binnenkort door de overheid in Nederland licenties zullen worden verstrekt. De licenties kunnen dan verstrekt worden aan online gaming aanbieders, zoals de online bingo aanbieder Bingocams. Gedurende deze periode is het niet toegestaan dat de Nederlandse taal gehandhaafd blijft op de website en daarom is er nu tijdelijk in afwachting van de ontvangst van een licentie van de Nederlandse overheid een Engelse versie beschikbaar.

Nederlandse licentie

Op het moment dat de online bingo website een Nederlandse licentie van de overheid heeft ontvangen om op een legale wijze kansspelen aan te bieden, zal de website weer volledig in het Nederlands beschikbaar worden gesteld. De ongemakken voor de spelers zullen deze periode zoveel mogelijk beperkt worden. De chathost en de medewerkers van de helpdesk kunnen altijd nog wel in het Nederlands communiceren, zodat de online bingo spelers er dus weinig hinder van ondervinden, dat de algemene informatie nu in het Engels beschikbaar is.

reclame